Wat is Buurtcultuur?
Stad Leuven en cultuurcentrum 30CC hechten veel belang aan het culturele leven in de straten en buurten van de stad en aan de contacten tussen de buurtbewoners. Samen ontwikkelden we daarom 'Buurtcultuur': een fiks aanbod kwalitatieve culturele acts, met een financieel steuntje in de rug. Breng jij graag meer cultureel leven in de brouwerij? Laat 'Buurtcultuur' je dan helpen!

Aanbod
30CC stelt een brochure samen met gevarieerde culturele acts, waar jij als organisator uit kan kiezen. Dat gaat van concerten over workshops en dans tot straattheater en nog veel meer. Check het volledige aanbod Buurtcultuur 2021!

Ondersteuning
Via 30CC krijg je bovendien ook een financieel steuntje in de rug. Zij komen namelijk voor 80% tussen in de uitkoopsom (met een maximum van 300 euro per feest).  De precieze voorwaarden en het eenvoudige aanvraagdocument vind je hier:
reglement buurtcultuur
aanvraagformulier

Meer inspiratie
Zoek je trouwens meer inspiratie voor de praktische organisatie van je feest, zoals het voeren van publiciteit, de nodige vergunningen of het lenen van tafels en stoelen?
Lees dan zeker de brochure 'Toffe uren met je buren'.

Contact  
Voor aanvragen en verdere inlichtingen contacteer je cultureleverenigingen@leuven.be of bel je 016 27 22 82.