Beken & Vloebergh
muziek - eigen nummers en covers in zowat alle populaire genres

 Wie zijn ze?

Ludo Beken is gitarist, liedjesmaker en soms ook zanger sinds mensenheugnis. Hij maakte o.a. deel uit van The Organic Fruit Band, Funky Fly, The Smosmojevs en Funky Five Me.

Erwin Vloebergh is singer-songwriter en performer sinds 1995. Hij maakte o.a. deel uit van The Incredible Time Machine (en vervangt Tom Olaerts er nog), The Walking Sixties (idem) en ZaaT.

Samen zijn ze actief in Soul4You feat. Erwin Vloebergh, BEEB, en Beken & Vloebergh.

Wat doen ze als Beken & Vloebergh? U gezellig onderhouden met 2 akoestische gitaren en 2 stemmen, met eigen nummers en covers waarop u uitgenodigd wordt mee te zingen. Of u dat doet hangt van u af. Geamuseerd wordt u zeker.

Enkele referenties:

•Ancienne Belgique, grote zaal: optreden voor de secretaris-generaal van het Departement Leefmilieu, Natuur en Energie van de Vlaamse overheid en Prins Laurent van België.

•In Mijn Living: aftrap van de nieuwe huiskamer concertenreeks, zie o.a. avant-première ‘Bewegen is een noodzaak’ op https://www.youtube.com/watch?v=IVDURc1nYE4.

•Dag van de Ambachten met Willy Borsus, toen minister van Middenstand, KMO’s en Landbouw, zie o.a. https://www.facebook.com/dekapblok/videos/1565049696845181.   

•Het Depot, Leuven, zie https://www.youtube.com/watch?v=e_Eqwkoo7QA.  

•Museum Hof Van Busleyden, Mechelen (met Lode Tooten) zie o.a. https://www.facebook.com/krista.clabots/videos/949155945096001/.  

•Radio Scorpio, Leuven, zie o.a. https://www.youtube.com/watch?v=wjbiKUTKz54.

Meer infotrmatie op http://vi.be/bekenvloebergh

Uitkoopsom: 

€ 400,00; alle kosten waaronder een eventuele eigen geluidsinstallatie tot circa 150 toehoorders zijn inbegrepen in de prijs, behalve SABAM (aan te vragen door de organisator)

Doelgroep: 

volwassenen en gezinnen en in mindere mate voor jongeren; de muziekgroep Beken & Vloerbergh kan zich aanpassen aan het seniorenpubliek

Technische fiche: 

algemeen: Beken & Vloerbergh heeft geen 'specifieke' technische vereisten: het optreden kan ook als akoestische, mobiele act

locatie: een optredenloactie die voldoende beschermt tegen regen en wind

podium: een podium of vrije ruimte van 3 meter op 2 meter

stroomvoorziening: een gewone, maar veilige, stroomvoorziening

technische fiche: een technisch fiche wordt bezorgd op aanvraag via erwin.vloebergh@live.be

Catering: 

afhankelijk van de mogelijkheden van de organisator en het tijdstip van het optreden: voldoende dranken voor drie personen (5 drankjes per persoon) en een eenvoudige maaltijd voor drie personen

Beschikbaarheid: 

/

Contact: 

adres: beken & Vloebergh, p/a Erwin Vloebergh, Pieter Coutereelstraat 44 (eerste verdieping), 3000 Leuven

telefoon: 0477 69 82 96

e-mail: erwin.vloebergh@live.be