Cornelius Workshops - TikTok en Stopmotion: * 3-2-1 STOP!
workshops gericht op beeld

Cornelius Workshops biedt 2 workshops gericht op beeld aan voor jouw evenement of feest. Wij zorgen voor al het benodigde materiaal, zodat de kinderen zich enkel moeten focussen op zich AMUSEREN!

(1) TikTok: Ben jij helemaal geTikTokt? Dit is de workshop waarin we jouw TikToks naar het volgende niveau tillen! We bouwen onze eigen filmstudio. We spelen, maken stop-motion- en animatiefilmpjes, dansen, musiceren en spelen grappige personages en maken elkaar aan het lachen via filmpjes die we samen opnemen op onze iPad pro’s. Wij halen onze inspiratie uit de meest hi-la-ri-sche TikToks die er te vinden zijn

(2) Stopmotion: * 3-2-1 STOP! Tijdens de workshop stopmotion maken we gebruik van de old-school technieken van de stopmotionfilm om de leukste, grappigste en mooiste filmpjes te maken om te delen op jouw sociale media! Alledaagse voorwerpen, tekeningen en foto’s komen tot leven en beleven de gekste dingen. We leren de filmpjes ontwerpen, in elkaar steken en te zorgen dat jouw volgende Instagrampost een hit wordt! Start!

Let op: om de kwaliteit van de workshops te garanderen werken we met een maximum van 20 deelnemers per workshop. Speciale regelingen vallen te bespreken, gelieve hiervoor contact met ons op te nemen.

Uitkoopsom: 

€ 250,00 per dagdeel (maximum 3 uur);
€ 350,00 per dag (maximum 6 uur).

Prijzen zijn all inclusief, transport en huur materiaal.

Doelgroep: 

Kinderen: leeftijd vanaf 9 jaar tot en met 18 jaar. 

Technische fiche: 

Benodigdheden: 
- Ruimte met voldoende bewegingsvrijheid voor de deelnemers, kan bij mooi weer ook in open lucht doorgaan. 
- Toegang tot stopcontact.
- Tafel om materiaal uit te stallen.

Catering: 

Een drankje en indien een hele dag een broodje/maaltijd voor de lesgever(s).

Beschikbaarheid: 

We zijn voortdurend beschikbaar, neem gerust contact met ons op.

Contact: