Danspunt - Convoi
dans - rondtrekkende dansmobiel

Convoi is onze rondtrekkende dansmobiel die moeiteloos transformeert van intieme toonplek naar cinema, van ontmoetingsplek tot bar en/of dj-booth. Dans, beweging en ontmoeting staan centraal, maar dan wel – net als Convoi zelf – met een serieuze hoek af.

Convoi brengt mensen samen en etaleert dans in al haar facetten: van dans tot danskortfilm, danstheater en veel meer. Overal waar Convoi stopt stappen de Convoi-coachen uit en gaan ze aan de slag. Ze bouwen op, leren dansen aan, masseren de danslijven, doen je lachen en helpen je verder.

Convoi nodigt zichzelf uit of wordt gevraagd en past zich aan naargelang de plek, de setting, het festival. De danskaravaan komt boordevol concepten en wijze ideeën, maar staat ook letterlijk open voor input van de partners.

Meer informatie op: https://www.danspunt.be/ons-aanbod/evenementen/convoi/.

Uitkoopsom: 

Dit is wat ons betreft steeds onderhandelbaar. Meestal kan dit voor een volledige dan vanaf 750 euro. Pa is hierbij inbegrepen.

Doelgroep: 

Voor alle leeftijden en doelgroepen op maat van het even zelf. 

Technische fiche: 

Een stroomkabel en leuke staanplaats is voldoende!

Catering: 

Graag, steeds voor ongeveer 2-3 personen. Wat maakt niet uit.

Beschikbaarheid: 

Wij zijn beschikbaar van zodra de vraag er is. De kracht van Convoi ligt ook hierin dat we niet zoveel productionele voorbereiding nodig hebben. 

Contact: 

Bram Braet

telefoon: 0479 02 07 95

e-mail: bram@danspunt.be

website: https://www.danspunt.be/ons-aanbod/evenementen/convoi/