David & de Idealen
muziek - Nederlandstalig, folk, kleinkunst, akoestisch

David vormde samen met Frans en Ezra jarenlang de ruggengraat van de Nederlandstalige folkband Clochard. Nu maken de drie Leuvense muzikanten werk van een nieuw project.

‘David & De Idealen’ brengen een mix van eigen Nederlandstalige liedjes, vertalingen en interpretaties van gekende nummers uit het brede poprepertoire, en nieuwe versies van Nederlandstalige kleinkunst- en folksongs.

De sound wordt bepaald door meerstemmige zangpartijen en akoestische instrumenten: gitaar, viool en accordeon. Met dit nieuwe project keren de drie muzikanten terug naar een kleine, pure opstelling. Het resultaat is een mooie set om geboeid naar te luisteren, waarin humor, ontroering en engagement samenkomen.

‘David & de Idealen’ spelen een akoestische set van een uur. Geen gedoe met kabels en microfoons: gewoon instrumenten uit de koffers halen, en spelen maar! De nabijheid tussen publiek en muzikanten zorgt voor een intense belevenis. Zie je het toch wat groter, dan kunnen we ook een geluidsinstallatie voorzien.

Meer informatie op www.idealen.net.

Uitkoopsom: 

€ 200,00 onversterkt

€300,00 met geluidsinstallatie

Doelgroep: 

jongeren, volwassenen en gezinnen

Technische fiche: 

niet van toepassing

Catering: 

hapje en drankje voor drie personen

Beschikbaarheid: 

niet van toepassing

Contact: 

adres: Clochard vzw, de heer Frans van Hamersveld, Lange-Lostraat 134, 3010 Leuven

telefoon: 0473 79 59 50

e-mail: david@idealen.net