De Arkonauten
muziek - kinderband met ambiance

Misschien ken je ons al van een optreden in een Leuvense buurt: De Arkonauten!

De Arkonauten is een Leuvense muziekband voor gezinnen en kinderen, ontsproten uit de schoot van de basisschool de ARK. We brengen  warme en vrolijke liedjes voor jong en oud, over kleine en grote thema's en zo willen de Arkonauten kinderen en ouders, buren en grootouders doen lachen, bewegen en ... een beetje filosoferen. Van de Arkonauten mag iedereen gerust een beetje meer zichzelf zijn en samen met ons dromen van een betere wereld.

De Arkonauten spelen uit eigen Nederlandstalige repertoire, soms op een geleende melodie, met hier en daar een regelrecht covertje. Feel good ambiance verzekerd!

Meer informatie op https://www.facebook.com/DeArkonauten/.

Uitkoopsom: 

€ 300,00 zonder PA
In een kleinschalige setting kan De Arkonauten eventueel zelf voor PA instaan.

De Arkonauten past zich gemakkelijk aan aan de omstandigheden en staat even graag op een podium als dichtbij het publiek; voor een intiem concertje kan het bijvoorbeeld ook akoestisch met cajon i.p.v. drum en - afhankelijk van de beschikbare bandleden - met één, twee, drie, vier, vijf of zes Arkonauten. We staan natuurlijk wel graag beschut tegen weer en wind

Doelgroep: 

Kinderen, gezinnen en buurtbewoners.

Technische fiche: 

Maximale bezetting: zes bandleden met vijf zangmicro's, drie micro's voor drum (twee overhead, één kick), één micro voor accordeon en cahrango, drie stereo line ingangen voor gitaren en bas, één gebalnceerd line of cinch voor keyboard.

Catering: 

De drank en het eten dat voorhanden is (een aantal personen eet vegetarisch).

Beschikbaarheid: 

Op vraag.

Contact: 

adres: De Arkonauten, t.a.v. de heer Arne Heylen, Eeuwfeeststraat 54, 3010 Leuven

telefoon: 0495 53 05 80

e-mail: de.arkonauten@gmail.comheylen.arne@gmail.com