De Luisterlezer - Tussen d’oortjes
Literatuur – vertellingen

De Luisterlezer is de werknaam van Selle de Vos. Selle de Vos vertelt verhalen op maat voor een ontmoeting, evenement of buurtfeest.
Over bepaalde plekken of gebeurtenissen of springlevende oude verhalen uit de verteltraditie en nieuwe verzinsels uit leuke boeken en prentenboeken enz.
Een mogelijke formule is “Tussen d’oortjes’, aangepast aan het publiek: kinderen, kinderen en families of volwassen oud of jong. Korte vertelsessies van 10 minuten tot 20 minuten met korte adempauzes.
Selle de Vos vertelt ook met een thema als Griezel, Winter, Kerst enz. Voor kinderen mixt Selle de Vos ook het vertellen met voorlezen tot vertelvoorlezen. Soms met vertelplaten op een klein scherm.
Vertellen kan in de straat, op een pleintje, in een tuin of park, in een huiskamer of lokaal, tijdens een wandeling enz. Ofwel in de Fabulabus, een schitterend mobiel theater en een gezellige speelplek met alles erop en eraan: zitplaatsen tot dertig personen, licht, geluid … Het weer speelt geen rol. Het publiek zit lekker binnen.

Meer informatie op www.luisterlezer.be.

Uitkoopsom: 

met bus: € 475,00 voor namiddag of avond (± 3 uren) € 675,00 voor namiddag + avond
zonder bus: € 275 voor namiddag of avond
vervoerskosten inbegrepen voor Groot Leuven

Doelgroep: 

kinderen van 3 tot 12 jaar, volwassenen en gezinnen

Technische fiche: 

af te spreken al naargelang de formule:
voor vertellen buiten of bij een wandeling: niets nodig
voor vertellen binnen: stoelen, bankjes, een tafel en verder af te spreken
voor de Fabulabus: stevige ondergrond of verhard stevig grasperk en voldoende ruimte voor de bus van 12 meter lang, 2,5 meter breed en 3,3 meter hoog leeggewicht 12 ton elektriciteit: een gewoon degelijk stopcontact van 16A

Catering: 

lunchpakket voor verteller(s)

Beschikbaarheid: 

alle data zijn bespreekbaar

Contact: 

adres: De Luisterlezer, De heer Selle de Vos, Wimmershof 35, 3010 Leuven

telefoon: 016 25 85 93 - 0479 21 85 15

e-mail: selle@luisterlezer.be