Frascati Symphonic
muziek

“Gevelmuziek”

1, 2 of 3 muzikanten brengen een muzikaal programma van één uur  (eventueel op te delen in 2 x 30’ of 3 x 20’) op uw buurtfeest: 

Formule I) (violen en cello)

=> een traject door uw wijk waarbij de muzikanten vanuit een deur of venster spelen. Op deze manier komen de inwoners van  de wijk op een unieke manier met elkaar en hun woonomgeving in contact. Wanneer er twee of drie muzikanten geëngageerd worden zullen ze afwisselend een kort solowerk spelen.

Terwijl de ene speelt, verhuist de andere naar een volgende locatie. Op deze manier wandelen de toehoorders door hun buurt of straat, zonder een al te grote pauze tussen de muziek. Ten slotte is er een slotconcertje met de twee of drie muzikanten samen. Hun repertoire zal klassiek beginnen, en dan evolueren nar folk, jazz, of lichte muziek, al naargelang het repertoire van de aanwezige muzikanten.

Formule II) een of twee muzikanten + voorzanger

=> een traject of/ en een vaste locatie waarop een violist of / en een accordeonist naast het “klassieke” werk ook een aantal Vlaamse klassiekers brengen (Op de Purperen Hei, Que sera, sera…)  die  door de buurt meegezongen worden. Frascati levert de teksten op voorhand digitaal aan, zodat ze op tijdig verdeeld kunnen worden in de buurt. 

Uitkoopsom: 

175€ per muzikant. Inbegrepen zijn naast vanzelfsprekend de muzikant(en), voorbespreking ter plaatse, vervoer, partituren, digitale file met liedjesteksten en administratieve afhandeling. 

Indien gewenst kan er een “oefensessie” plaatsvinden met een zanger (met digitale piano of accordeon) voor een kern van buurtbewoners, zodat de zangbeleving versterkt wordt. Hiervoor zorgt de buurt dan voor een geschikte locatie. Dit voor een meerkost van 50€.

Geen PA nodig, wel een microfoon met luidspreker indien er gekozen zal worden voor de zanger.

Doelgroep: 

Gezinnen.

Technische fiche: 

Wat hebben we nodig?
Een deuropening, raam, een voortuin of een plein waar plaats genoeg is om een violist of cellist comfortabel (en beschut indien regenachtig) te laten musiceren. 
Indien er een cellist en / of een accordeonist bij is wordt er gevraagd om stoelen te voorzien op de verschillenden concertlocaties.
Indien met zanger dan is het fijn om een microfoon met luidspreker te hebben.
Er komt altijd iemand van Frascati op voorhand langs om programma, locatie en invulling kort te sluiten.

Catering: 

Neen, maar wel welkom :-)

Beschikbaarheid: 

Ganse periode. 

Contact: 

Kris Stroobants

telefoon: 0476 21 57 80

e-mail: office@frascatisymphonic.com

website: http://www.frascatisymphonic.com/