Griet Vos
muziek

"Krachtig en tegelijkertijd kwetsbaar, mooie en klare stem"-  Jury halve finale Nekkawedstrijd 2004

Rond haar 12de schreef Griet Vos haar eerste song. Ze volgde al een aantal jaren klassieke gitaar en kon wat tokkelen. Inspiratie vond ze vooral in de natuur. Ze schreef ook muziek op kindergedichten. Vogels en vissen passeerden de revue. Later kwamen er meer songs, ook in het Engels, over wat haar bezig hield in het leven. En dat was vooral vriendschap. 

Tussen haar 16 en 26 jaar componeerde ze het meeste van haar werk. Er waren periodes waarin ze elke week een song in elkaar bokste. Honderden songs kwamen er uit. Dat ging gewoon vanzelf. Ze had veel inspiratie. Je zag haar ook overal met een gitaar rondlopen en ze zong bij elke gelegenheid haar lied. 

Muziek kruipt waar het niet gaan kan. Ondanks tijdsgebrek, werk, kinderen en al wat daarbij hoort, bleef er altijd een muzikale honger in haar. Ze wilde meer doen met haar muziek. Ze wilde een eigen band. En die is er gekomen. 

Met Chris Scheurwegs en Philippe Van Haver vond ze muzikale zielsgenoten. Hun bijdrage leveren een sound op die ze nooit van tevoren had kunnen bedenken. Het begin van een nieuw hoofdstuk.  

Meer informatie op: https://vosgriet.wixsite.com/mijnsite.

Uitkoopsom: 

150 solo, 300 band. PA hangt ervan af: of ik met de band speel of alleen. 

Doelgroep: 

Volwassenen.

Technische fiche: 

Solo: microfoon, versterker

Band: gitaarversterker, basgitaar, synthesizer, externe geluidsboxen-Mengpaneel-Zangmicrofoon-gitaarmicrofoon-DI-boxen (minimaal 2 voor stereo piano en synthesizer)-Alle bijbehorende bekabeling

Catering: 

Een maaltijd voor het optreden. Gratis drank voor en na. 

Beschikbaarheid: 

9 juli - 31 augustus

Contact: 

Griet Vos

telefoon: 016 43 93 03 of 0488 82 22 42

e-mail: vosgriet@gmail.com

website: https://vosgriet.wixsite.com/mijnsite