Hang The Deejay
muziek - dansmuziek van 1975 tot 2015 - eigen werk en covers

Hang The Deejay ft. Miss Sue ‘Walk on Water’ Price

DJ-act met live zang van producers, zangers en entertainers DJ Kite en DJ Flow van Hang The Deejay, featuring Karen Boelaerts, alias Miss Sue ‘Walk on water’ Price.
 
Miss Sue Price is niet alleen de studiozangeres van Walk on water van Milk Inc. maar ook van tal van andere bekende dance hits uit de jaren 1990 en 2000 van Milk Inc., 2 Fabiola, Pat Krimson en Maurizzio, zie bijvoorbeeld het spraakmakende interview met Q-music uit 2010. Met Hang The Deejay brengt ze de hits die ze destijds in zong voor het eerst live.
 
Hang The Deejay zelf is vooral bekend van ‘Eerste draft 1895’, de door Eén en Canvas in 2014 meest gebruikte WK-tune na de verplichte  officiële FIFA Brasil Worldcup tune. Met ‘Belgium hands  in the air!’ staken ze voor het EK voetbal 2016 in Frankrijk ook Dimitri Vegas & Like Mike (ludiek) naar de kroon.
 
In 2017 maakten ze o.a. het campagnelied van het project Gezond bewegen van de Vlaamse overheid en het anthem  van de Europese Bedrijfssport Spelen die in juni in Gent werden gehouden. In 2018 maakten ze o.a. tunes voor het WK-voetbal in opdracht van de KBVB.
Maar in de live-set ‘spelen’ ze DJ, en draaien en zingen ze hits van vroeger en nu, samen met Miss Sue Price en het publiek.

In 2019  staan ze o.a in de  Ancienne Belgique en op de Gentse feesten. En met evenveel plezier op een podium in de buurt.

Meer informatie op https://www.facebook.com/hang.the.dj.Belgium en www.erwinvloebergh.com.

Uitkoopsom: 

€ 550,00; alle kosten waaronder de eigen geluidsinstallatie tot circa 150 personen zijn inbegrepen in de prijs, behalve SABAM (aan te vragen door de organisator)

Doelgroep: 

jongeren van circa 16 jaar en volwassenen

Technische fiche: 

Hang The Deejay voorziet standaard in eigen materiaal en geluidsversterking tot circa 150 personen

een technische fiche voor geluidsversterking door derden is verkrijgbaar via erwin.vloebergh@live.be

Catering: 

afhankelijk van de mogelijkheden van de organisator en het tijdstip van het optreden: voldoende dranken voor drie personen (vijf drankjes per persoon) en een eenvoudige maaltijd voor drie personen

Beschikbaarheid: 

/

Contact: 

adres: Hang The Deejay, p/a Erwin Vloebergh, Pieter Coutereelstraat 44 (eerste verdieping), 3000 Leuven

telefoon: 0477 69 82 96

e-mail: erwin.vloebergh@live.be