Hang The Deejay
muziek - dansmuziek van 1975 tot 2015 - eigen werk en covers

Hang The Deejay – Set 2016

Deejays nemen het over van de live bands en live muzikanten. Al minstens 20 jaar.

Jay Kite (Johan Schots) en Erwin Vloebergh slaan terug. Zangers, muzikanten, auteurs, componisten, bewerkers en vooral muzikale live beesten zijnde, al minstens 20 jaar, deejay-en ze hun eigen dansmuziek en brengen ze dansbaar werk van anderen waar ze iets mee te maken hebben live of vice versa.

De nummers die ze in naar aanleiding van de FIFA World Cup 2014 Brasil voor de KBVB maakten – zie o.a.https://soundcloud.com/erwin-vloebergh/1895-instrumental-hang-the en https://soundcloud.com/erwin-vloebergh/from-brussels-to-brasil-hang-the-deejay-short - en hun nieuwe nummers voor UEFA Euro 2016 maken deel uit van ‘Set 2016’.

Maar ook dansnummers die ze samen met Maurits Engelen en Buscemi maakten, voor of samen met Soul4You (zie bv.https://soundcloud.com/erwin-vloebergh/dance-with-the-devils), BEEB (zie bv. https://www.youtube.com/watch?v=7GCuvQf_44o), voor de Vlaamse overheid, de stad Mechelen of gewoon voor zichzelf (zie bv.https://soundcloud.com/erwin-vloebergh/when-will-u-come-back) zitten in ‘Set 2016’.

Een combinatie van een deejay-set en een live band met de grootste voordelen van elk van beide muzikale entertainmentgenres, dat is Hang The Deejay meer dan ooit in 2018.

Meer informatie op https://www.facebook.com/hang.the.dj.Belgium en www.erwinvloebergh.com.

Uitkoopsom: 

€ 500,00; alle kosten waaronder de eigen geluidsinstallatie tot circa 150 personen zijn inbegrepen in de prijs, behalve SBAM (aan te vragen door de organisator)

Doelgroep: 

jongeren van circa 16 jaar en volwassenen

Technische fiche: 

Hang The Deejay voorizt standaard in eigen materiaal en geluidsversterking tot circa 150 personen

een technische fiche voor geluidsversterking door derden is verkrijgbaar via erwin.vloebergh@live.be

Catering: 

afhankelijk van de mogelijkheden van de organisator en het tijdstip van het optreden: voldoende dranken voor drie personen (vijf drankjes per persoon) en een eenvoudige maaltijd voor drie personen

Beschikbaarheid: 

/

Contact: 

adres: Hang The Deejay, p/a Erwin Vloebergh, Pieter Coutereelstraat 44 (eerste verdieping), 3000 Leuven

telefoon: 0477 69 82 96

e-mail: erwin.vloebergh@liev.be