Hang The Deejay
muziek - dance hits van vroeger en nu - eigen werk en covers

Deejays nemen het hoe langer hoe meer over van de live-bands. Hang The Deejay slaat terug. Twee gereputeerde live-artiesten, DJ Niki ( (Koner, Atlantis 6…) en DJ Flow (Soul4You, The Incredible Time Machine…), gaan under cover als deejay mét live zang en krijgen daarbij periodiek de steun van Miss Sue Price, de echte zangeres van ‘Walk on Water’ van Milk Inc. en van tal van andere dance hits uit de jaren 1990 en 2000 van Milk Inc., 2 Fabiola, Pat Krimson en Maurizzio. Zie o.a. haar spraakmakende interview met Q-music uit 2010

Hang The Deejay is vooral bekend van Eerste draft 1895’, de door Eén en Canvas in 2014 meest gebruikte WK-tune na de verplichte officiële FIFA Brasil Worldcup tune. Met ‘Belgium hands up in the air!’ staken ze naar aanleiding van het EK voetbal 2016 in Frankrijk Dimitri Vegas & Like Mike (ludiek) naar de kroon In 2017 maakten ze o.a. het campagnelied van het project Gezond bewegen  van de Vlaamse overheid en het anthem van de Europese Bedrijfssport Spelen. In 2018 en 2019 adviseerden ze de KVBV (1895) over sfeerbevordering bij nationale wedstrijden.

Maar in de live-set ‘spelen’ ze DJ, en draaien en zingen ze vooral hits van vroeger en nu, al dan niet samen met Miss Sue ‘Walk on Water’ Price, en altijd met het publiek. Zie bv. een impressie van hun eerste optreden op de Gentse feesten met Miss Sue Price in 2018 op https://www.youtube.com/watch?v=tRWGkqtdlP0&feature=emb_logo. Intussen traden ze daar in 2019 twee keer op, maar ook in de grote zaal van de Ancienne Belgique, als afsluiter van de eerste dag van Temse in de Wolken 2019, op de Food truck happening in Deinze (2018 en 2019), en op tal van privé- en bedrijfsfeesten. 2020 belooft een druk Hang The Deejay jaar te worden, want er zit ook nieuw eigen werk in de pipeline …

Meer informatie op https://vi.be/hangthedeejay en https://www.facebook.com/hang.the.dj.Belgium.

Uitkoopsom: 

€ 600,00; alle kosten waaronder een eigen geluidsinstallatie tot circa 150 personen zijn inbegrepen in de prijs, behalve SABAM (aan te vragen door de organisator).

Doelgroep: 

Jongeren van circa 16 jaar en volwassenen.

Technische fiche: 

Hang The Deejay voorziet standaard in eigen materiaal en geluidsversterking tot circa 150 personen.
Een technische fiche voor geluidsversterking door derden is verkrijgbaar via erwin.vloebergh@live.be.

Catering: 

Afhankelijk van de mogelijkheden van de organisator en het tijdstip van het optreden: voldoende dranken voor drie personen (vijf drankjes per persoon) en een eenvoudige maaltijd voor drie personen.

Beschikbaarheid: 

Ruime beschikbaarheid gedurende het hele jaar; tijdig reserveren valt aan te raden.

Contact: 

adres: Hang The Deejay, p/a Erwin Vloebergh, Pieter Coutereelstraat 44 (eerste verdieping), 3000 Leuven

telefoon: 0477 69 82 96

e-mail: erwin.vloebergh@live.be