SecretSofaMusician
muziek

SecretSofaMusician is het singer-songwriter project van Hilde Van Belle. Als liedjesschrijfster kiest ze voor de pracht van de Nederlandse taal. Solo of samen met een drietal fantastische vrienden en muzikanten brengt ze liedjes over haar leven en laat ze haar fantasie de vrije loop. Bereid je voor op een wirwar van liefdesliedjes, hemelse klanken, rode schoentjes en nu en dan misschien zelfs een danspasje. Een optreden duurt 45 à 60 minuten, afhankelijk van de mogelijkheden en de wensen. Er is ook de mogelijkheid om meerdere korte optredens op eenzelfde dag in te plannen, al dan niet met hetzelfde repertoire.

Meer informatie op: https://www.facebook.com/SecretSofaMusician/.

Uitkoopsom: 

De minimumprijzen voor optredens met SecretSofaMusician zijn 100 euro (indien solo) en 200 euro (met band). We beschikken over een eigen PA die is inbegrepen in de prijs.

Doelgroep: 

Gezinnen. 

Technische fiche: 

Wij hebben vooral een goede aansluiting met elektriciteit nodig om onze geluidsinstallatie op aan te sluiten. Een podium is welkom, maar niet noodzakelijk. 

Catering: 

Een broodje en wat water voor of na het optreden is prima!

Beschikbaarheid: 

In principe ben ikzelf (Hilde) het grootste deel van de zomer beschikbaar, maar de planning kan uiteraard nog veranderen. In augustus heb ik veel mogelijkheden, zeker naar de avond toe ben ik in principe altijd vrij. Wat betreft de andere bandleden zijn we normaal ook heel flexibel, maar dit zal moeten bekeken worden indien er een aanvraag komt.

Contact: 

Hilde Van Belle

telefoon: 0479 03 02 48

e-mail: hilde.van.belle@hotmail.com

website: https://www.facebook.com/SecretSofaMusician/