Theater Bizzar
theater

Ben je op zoek naar een kindertheater voor kinderen van 3 tot 10 jaar? Dan zit je bij ons goed! Ons geheim? De lach! Op het podium komt het kind in onszelf naar boven. Dan zijn we Ricky, de eeuwige deugniet en Vicky, de wijsneus. Je hebt de keuze tussen twee voorstellingen van een 50-tal minuten* : 

S(n)ORRY Een stoer vertelsel over spelende kinderen Wat doe je als je ruzie hebt? Sorry zeggen, natuurlijk! Ricky krijgt het maar moeilijk over zijn lippen. Hij zegt liever 'snorry' en plaagt verder. Hoe loopt dit af? 

OEKIE BOEKIE WURMPIE Een zoet poppenspel met een happy end Vicky is bezorgd om haar mooie boeken uit de bib. Haar huis zit vol met boekenwurmen, die graag van boeken eten. Die beestjes moeten hier buiten, zegt Vicky! Niks van, schreeuwt Ricky! Dat zijn mijn vriendjes. Wie heeft er nu gelijk?

 * Het is niet mogelijk om twee verschillende voorstellingen op 1 dag te spelen.

Meer informatie op http://www.theaterbizzar.be/

Uitkoopsom: 

€ 375 - PA beschikbaar en inbegrepen. 

Doelgroep: 

Kinderen. 

Technische fiche: 

Speelvlak van 5m x 5m, podium niet noodzakelijk (tenzij het er sowieso staat, dan gebruiken we het graag). 1 werkend stopcontact niet verder weg dan 10m van achterkant speelvlak. Parking vlakbij speelvlak aub, indien op verdieping binnen zou een lift geen overbodige luxe zijn.

Catering: 

Hoeft niet, maar een beetje water is altijd fijn. :-)

Beschikbaarheid: 

10-11 juli, 20-24 juli en 2-18 augustus. 

Contact: 

Tinne Van Deun

telefoon: 0494 36 19 96

e-mail: tikalie.tinne@gmail.com

website: http://www.theaterbizzar.be/